Gezellige en leerrijke workshops

Woolcare - Everberg - WorkshopsHier vindt u meer informatie over onze verschillende workshops. Wij proberen op regelmatige basis telkens andere thema’s aan bod te laten komen. Kom hier dan ook frequent eens kijken om nieuwe workshops te ontdekken.

Alle workshops gaan door in de winkel van 20 tot 22 uur aan 5 euro per avond, drankje inbegrepen. Het materiaal kan aangekocht worden in de winkel.
Graag inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan via de website of telefonisch op het nummer 02/309.69.88 tijdens de openingsuren van de winkel.

Crea Café

Op aanvraag van onze trouwe klanten is er vanaf 13 mei elke dinsdagavond om de twee weken een breicafé: u komt gezellig samen met andere creatievelingen aan uw werkstuk breien, haken, borduren…

We wisselen tips en tricks uit, praten over vanalles en nog wat en helpen elkaar! En heel belangrijk: we lachen en maken plezier. We vragen de kleine som van twee euro om de kosten te dekken.

Knutselnamiddag

In plaats van uw kinderen telkens achter de computer te laten zitten, is het misschien een goed idee om ze woensdagnamiddag bij ons te laten langskomen. Dan organiseren wij immers knutselnamiddagen, waarin zij veel plezier zullen maken en creativiteit aanleren.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie?

Dan kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Woolcare
de Merodestraat 10/3
3078 Everberg - België
Tel.: 02 309 69 88
Fax: 02 309 69 88
info@woolcare.be
BTW BE0521 738 056
Back to Top