Breiwinkel Woolcare in Everberg: voor al uw brei-, naai- en haakmateriaal

Alles komt terug, ook breien, naaien en haken. De laatste jaren is het aan een echte comeback bezig. Steeds meer jongeren zien het als een leuk tijdverdrijf of maken er zelfs hun beroep van. 

Nieuws

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze acties, promoties en kortingen? 

Ook gebeten door het brei-, naai- of haakvirus? Dan bent u bij Woolcare in Everberg aan het juiste adres voor al uw benodigdheden. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan wol, stoffen, fournituren, borduren en alles wat komt kijken bij het uitoefenen van uw hobby.

Wij verkopen onder andere brei- en haakgaren van het merk Lana Grossa, Katia, Adriafil, Lang en DMC. Verder vindt u bij ons alle kwaliteiten, van katoen tot het mooie, warme en zachte alpaca en alle benodigdheden om een werkstuk tot een goed einde te brengen.

Ook voor een klein assortiment katoenen stoffen, een afdeling mercerie en herstelwerken kunt u bij ons terecht. Alles kunt u nu ook bestellen via onze webshop.

Woolcare organiseert regelmatig workshops. Via de website kunt u zich hiervoor inschrijven.
Wij verzekeren u dat u zich zult amuseren en dat u er later bij u thuis nog veel plezier aan zult beleven op koude winteravonden en zwoele zomeravonden.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie?
Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder

 

Woolcare
de Merodestraat 10/3
3078 Everberg - België
Tel.: 02 309 69 88
Fax: 02 309 69 88
info@woolcare.be
BTW BE0521 738 056
Back to Top